فهرست منابع
الف) منابع فارسی
ابراهیمگل، علیرضا. «حق بر غذا، پیششرط تحقق سایر حقوق»، مجله حقوق بینالمللی، معاونت حقوقی و امور مجلس ریاست جمهوری 39 (1387): 244-221.
اکبرپور، مریم. «درآمدی بر مفهوم امنیت غذایی». مقاله ارائهشده در دومین همایش ملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف، ساری، 29 و 30 بهمن 1393.
باقری، عبدالرضا. بیوتکنولوژی گیاهی. ویرایش اول. مشهد: انتشارات جهاد دانشگاهی، 1386.
شاهنجات بوشهری، علیاکبر. بیوتکنولوژی مولکولی و تولید مواد غذایی گیاهی. ویرایش اول. تهران: انتشارات نقش مهر، 1385.
شریفی سیرچی، غلامرضا و علی کاظمیپور. اصول و مبانی بیوتکنولوژی. ویرایش اول. کرمان: انتشارات دانشگاه شهید باهنر، 1388.
صادقی، محسن. حمایت از ابداعات دارویی و الحاق به سازمان تجارت جهانی. ویرایش اول. تهران: نشر میزان، 1387.
کلاپهام، اندرو. مقدمهای کوتاه بر حقوق بشر. ویرایش اول. ترجمه مینو آقایی خوزانی. تهران: نشر گرایش، 1389.
ب) منابع انگلیسی
Anderson, K. “Transgenic Crops. Eu Precaution and Developing Countries.” Journal of Technology and Globalization 1 (2006): 65-80.
Beuchett, Tina. D. “Food Sovereignty or the Human Right to Adequate Food: Which Concept Saves Better as International Development Policy for Global Hunger and Poverty.” Journal of Journal of Agriculture and Human Values 29 (2012): 259-273.
Deschhutter, Oliver. “The Right to Food Interim Report of Special Rapporteur on the Right to Food.” Sixty Forth Session, Geneva, 2009
Domingo, J.L. “Toxicity Studies of Genetically Modified Plants.” Critical Reviews in Food Science and Nutrition 47 (2007): 721-733.
Francioni, Francesco. “Genetic Resources, Biotechnology and Human Rights.” Journal Law 17 (2006): 1-28.
Guimaraes, V. “In Vitro Digestion of Cry1ab Protein and Analysis of the Impact on Their Immune Reactivity.” Journal of Agriculture and Food Chemistry 58 (2010): 3222-3231.
James, Clive. “Executive Summary 20th Anniversary of the Global Commercialization of Biotech Crops.” ISAAA, 2015.
kasturi, P. “Technology and Food Security.” Humanomics 2 (2012): 163-194.
Nyerhovwos, J. “Biotechnology and Food Security in Developing Countries.” Biotechnology and Molecular Biology Reviews 11 (2010): 13-23.
Robinson, Jonathan. “Ethics and Transgenic Crops.” EjB Electronic of Biotechnology 2 (2009): 71-81.
Sasakiy, C. “Generation of Mercury Hyper Accumulating Plants through GM Expression of the Bacterial Mercury Membranes Transport Protein.” Transgenic Res 15 (2006): 615-625.
Vander Verssen, JMBM. “Development and Application of an in Vitro Intestinal Tract Model for Safety Evaluation of Genetically Modified Foods.” The Netherlands, Amsterdam: Ministry of Economic Affair, 2008.
Young, Katherine. “The Minimum Core of Economic and Social Rights: A Concept in Search of Content.” Yale Journal of International Law 8 (2008): 113-175.