درباره نشریه

مجله پژوهشهای حقوقی از سال 1381 به صورت دو فصلنامه و با رویکرد علمی ـ ترویجی تا شماره 32 منتشر شد. به دلیل استقبال محققان، دانشجویان و اساتید جهت ارسال مقالات به این مجله، پژوهشکده تصمیم گرفت آن را به صورت فصلنامه منتشر نماید. ترتیب انتشار این نشریه در تاریخ 1396/07/24 با شماره 69067  به ثبت رسید و از شماره 33 به صورت فصلنامه منتشر شد. این نشریه با استفاده از همکاری و همراهی پژوهشگران، استادان، وکلا، قضات و دانشجویان دوره‌های عالی حقوق، سعی بر آن دارد تا علاوه بر انتشار مسائل حقوقی مورد ابتلای کشور در زمینه‌های مختلف حقوقی، موضوعاتی مناسب و مفید برای تعالی نظام حقوقی کشور را به صورت تحقیق یا ترجمه به مشتاقان عرضه دارد.
یکی از رسالت‌های جدید این نشریه در دوره جدید فعالیت خود و همزمان با انتشار نشریات تخصصی دیگر که توسط پژوهشکده حقوق منتشر خواهد شد و همزمان با تأسیس باشگاه حقوق، همکاری با این باشگاه و اتاق‌های فکر، آن است که هر یک به طور مسأله‌محور همت خود را مصروف حل مشکلات و معضلات مبتلابه حقوقی کشور کرده در پی نقد و بررسی نارسایی‌های نظام حقوقی کشور و چاره‌جویی و یافتن راه‌حل‌های مناسب و عرضه به قانونگذار و مجریان هستند.
این  نشریه به استناد نامۀ شمارۀ 3/2910/588 مورخ 1384/05/11 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ در جلسۀ مورخ 1384/05/01 کمیسیون نشریات علمی کشور، واجد اعتبار علمی ـ ترویجی شناخته شده است. این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و نورمگز نمایه می‌شود.
تاکنون 39 شماره از این مجله به چاپ رسیده است. این مجله در دو نسخه چاپی و الکترونیکی منتشر می شود.