درباره نشریه

سرکار خانم مریم گلمحمدی

شیوه داوری

همترازخوانی دوسو پنهان

(Peer Review Double Blind)

سیاست دسترسی و انتشار

دسترسی آزاد، Open Access

قالب تمام متن مقالات

مجوز انتشار و حق مولف

Creative Commons license CC-BY-NC

نرم‌افزار بررسی سرقت ادبی

سامانه همیاب

هزینه پردازش مقالات

15،000،000 ریال

اصول اخلاقی نشر

اصول اخلاقی کمیته بین‌المللی اخلاق نشر و عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE)

شناسه دیجیتالی مقالات

درباره نشریه:

مجله پژوهشهای حقوقی از سال 1381 به صورت دو فصلنامه و با رویکرد علمی ـ ترویجی تا شماره 32 منتشر شد. به دلیل استقبال محققان، دانشجویان و اساتید جهت ارسال مقالات به این مجله، پژوهشکده تصمیم گرفت آن را به صورت فصلنامه منتشر نماید. ترتیب انتشار این نشریه در تاریخ 1396/07/24 با شماره 69067  به ثبت رسید و از شماره 33 به صورت فصلنامه منتشر شد. این نشریه با استفاده از همکاری و همراهی پژوهشگران، استادان، وکلا، قضات و دانشجویان دوره‌های عالی حقوق، سعی بر آن دارد تا علاوه بر انتشار مسائل حقوقی مورد ابتلای کشور در زمینه‌های مختلف حقوقی، موضوعاتی مناسب و مفید برای تعالی نظام حقوقی کشور را به صورت تحقیق یا ترجمه به مشتاقان عرضه دارد.
یکی از رسالت‌های جدید این نشریه در دوره جدید فعالیت خود و همزمان با انتشار نشریات تخصصی دیگر که توسط پژوهشکده حقوق منتشر خواهد شد و همزمان با تأسیس باشگاه حقوق، همکاری با این باشگاه و اتاق‌های فکر، آن است که هر یک به طور مسأله‌محور همت خود را مصروف حل مشکلات و معضلات مبتلابه حقوقی کشور کرده در پی نقد و بررسی نارسایی‌های نظام حقوقی کشور و چاره‌جویی و یافتن راه‌حل‌های مناسب و عرضه به قانونگذار و مجریان هستند.
این  نشریه به استناد نامۀ شمارۀ 3/2910/588 مورخ 1384/05/11 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ در جلسۀ مورخ 1384/05/01 کمیسیون نشریات علمی کشور، واجد اعتبار علمی ـ ترویجی شناخته شده است. این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)  و نورمگز (Noormags) نمایه می‌شود.
تاکنون 44شماره از این مجله به چاپ رسیده است.

سیاست دسترسی آزاد:

کلیه مقالاتی که در مجله پژوهشهای حقوقی منتشر می شوند کاملاً با دسترسی آزاد هستند. این مقالات بلافاصله برای خواندن، دانلود و به اشتراک گذاری آزادانه در دسترس هستند. مقالات تحت شرایط مجوز Creative Commons Attribution Non-Commercial License 4.0 منتشر می شوند که اجازه استفاده ، توزیع و تولید مثل در هر رسانه ای را می دهد ، به شرط آنکه به مقاله به درستی استناد شود.

حق چاپ و مجوز:

·         کپی‌رایت مقاله در مجله پژوهشهای حقوقی نزد نویسنده (ها) حفظ می شود.

·         نویسنده (ها) به مجله پژوهشهای حقوقی مجوز انتشار مقاله خود را به عنوان ناشر اصلی می دهند.

·         نویسنده (ها) همچنین به خوانندگان حق استفاده آزادانه از مقاله را می دهند به شرطی که یکپارچگی آن حفظ شده و به نویسندگان اصلی آن و مجله، به درستی استناد شود.

·         شرایط و ضوابط انتشار مقالات این نشریه تحت مجوز Creative Commons Attribution Non-Commercial License 4.0  است.

این مجوز به مخاطبان اجازه می دهد تا مقاله را به کار ببرند ، تکثیر کنند، کپی کنند، توزیع کنند، پخش کنند یا نمایش دهند، به شرطی که به نویسنده به عنوان خالق اصلی مقاله استناد شود و استفاده مجدد از آن فقط به اهداف غیر تجاری، یعنی استفاده تحقیقاتی یا آموزشی محدود شود.